Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia.

"Cookie"-urile au rolul de a facilita accesul si livrarea serviciilor folosite de utilizator de internet, precum personalizarea anumitor setari (limba, tara, preturi afisate in moneda nationala).

Pentru recoltare probe programul nostru de lucru este de Luni pana Vineri incepand cu ora 07:30 pana la ora 11:00, pentru rezultate va rugam sa va prezentati de Luni pana Vineri intre orele 16:30 - 18:00

     Centrul de analize medicale VITAL a luat fiinta din dorinta de a asigura servicii medicale bazate pe profesionalism si respect fata de pacienti. Acestea sunt cele doua valori care ne-au ghidat de-a lungul celor 10 ani de existenta si cele care promitem ca vor fundamenta si dezvoltarea noastra in viitor. Daca va intrebati de ce doar doua valori, raspunsul este simplu. Ele acopera toata paleta de principii de la care ar trebui sa porneasca, credem noi, orice act medical: competenta, pregatire profesionala, interdisciplinaritate, dotare la cele mai inalte standarde, o continua perfectionare, deschidere fata de nevoile pacientilor, rabdare, amabilitate si promptitudine.

     Pornind de la o singura specialitate medicala,intr-un spatiu restrans, societatea noastra s-a dezvoltat treptat de-a lungul timpului prin infiintarea de noi departamente, prin achizitionarea de noi sedii si prin retehnologizare.

     Astazi, putem face diagnoza complexa folosindu-ne de sectia noastra de paraclinice, de departamentul de imagistica si de explorari functionale complexe.

     ...Dar planurile noastre nu se opresc aici!...

     Am ales sa le indeplinim prin pasi mici si siguri, pentru a ne asigura ca nu ne vom indeparta de valorile fondatoare.

IMG 20140703 142548

Va asteptam asadar intr-un loc in care sanatatea dumneavoastra e in maini sigure si in care nevoile dumneavoastra conteaza!

  •    Centrul de analize medicale VITAL este acreditat ISO 15189:2013.
  •    De asemenea, centrul de analize medicale VITAL se afla în relatie contractuala cu Casa de Asigurari de Sanatate, iar toti cei care doresc sa-si efectueze analizele medicale ni se pot adresa.

Certificate Laborator de analize medicale VITAL:

   Certificate participare Control Extern

Certificat Acreditare Renar 

Analize Acreditate Renar

Parteneri

Synevo           Regina Maria                Biochem Solutions

Locatia pe harta

Chestionar de satisfactie

Pentru ca Dumneavoastra sa fiti multumiti de serviciile noastre, noi am implementat în cadrul activitatii noastre sistemul de management al calitătii conform SR EN ISO 15189:2013. Pentru aceasta, va rugam să aveti amabilitatea de a completa urmatorul chestionar .

Vizitatori

Azi 3

Ieri 16

Saptamana 76

Luna 35

All 26397

Currently are 7 guests and no members online

Go to top