Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia.

"Cookie"-urile au rolul de a facilita accesul si livrarea serviciilor folosite de utilizator de internet, precum personalizarea anumitor setari (limba, tara, preturi afisate in moneda nationala).

Pentru recoltare probe programul nostru de lucru este de Luni pana Vineri incepand cu ora 07:30 pana la ora 11:00, pentru rezultate va rugam sa va prezentati de Luni pana Vineri intre orele 16:30 - 18:00

Înscrierea la un Medic de Familie reprezintă principala modalitate de prevenție și monitorizare a stării de sănătate. Vă așteptăm la SC CM DR Topologeanu Gabriela SRL pentru a vă bucura de servicii medicale gratuite la cele mai înalte standarde.

MedicinaFamilie3

Inscrie-te la medicul de familie din cadrul SC CM DR TOPOLOGEANU GABRIELA SRL si beneficiezi la înscriere de un Pachet GRATUIT de analize de laborator:

Hemoleucograma, VSH, INR, Colesterol, Trigliceride, Glicemie, TGO, TGP, Uree, Acid uric, Creatinina, Fier, Calciu, Magneziu, Examen complet urina + EKG.

*Interpretare analizelor: gratuita!

Beneficii:

  • Consultații, investigații medicale si analize gratuite în cadrul clinicii
  • Reduceri substantiale la serviciile medicale nedecontate de casa de asigurari
  • Tratamente medicale
  • Vaccinări
  • Vizite la domiciliu
  • Monitorizarea bolnavilor cronici
  • Eliberarea de Rețete, Adeverințe, Concedii medicale, Bilete de trimitere, Certificate prenupțiale

Dr. Topologeanu Gabriela,
Medic primar Medicina Generala / Medicina de Familie

Pentru a afla detalii despre documentele necesare la inscriere va rugam sa ne contactati la numarul 0242.318.290 , adresa de email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau sa completati formularul de contact de aici.

 

Acte necesare* inscriere medic de familie:

- copie act identitate adulti / certificat de nastere copii

- adeverinta de la locul de munca

- pensionari - actul de identitate, cuponul mandatului postal de achitare a drepturilor sau talonul de plata prin cont curent personal deschis la o unitate bancara, din luna anterioara, precum si declaratia pe propria raspundere din care sa rezulte ca nu realizeaza venituri impozabile, altele decat cele realizate din pensii. In cazul pierderii acestor documente sau pana la dobandirea lor, calitatea de pensionar poate fi dovedita cu o adeverinta eliberata de institutia platitoare a pensiei

- talonul de somer, pentru persoanele inregistrate ca somer sau adeverinta eliberata de institutiile care administreaza bugetul asigurarilor pentru somaj

- carnet de student sau adeverinta, pentru studentii de pana la 26 ani si declaratie pe propria raspundere din care sa rezulte ca nu realizeaza venituri din munca

- dovada achitarii contributiei la CASMB pentru persoanele fara venit


*Informatiile prezentate au caracter pur orientativ, acestea putand suferi modificari conform prevederilor legale aplicabile.

Parteneri

Synevo           Regina Maria                Biochem Solutions

Locatia pe harta

Chestionar de satisfactie

Pentru ca Dumneavoastra sa fiti multumiti de serviciile noastre, noi am implementat în cadrul activitatii noastre sistemul de management al calitătii conform SR EN ISO 15189:2013. Pentru aceasta, va rugam să aveti amabilitatea de a completa urmatorul chestionar .

Vizitatori

Azi 2

Ieri 16

Saptamana 75

Luna 34

All 26396

Currently are 5 guests and no members online

Go to top