Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia.

"Cookie"-urile au rolul de a facilita accesul si livrarea serviciilor folosite de utilizator de internet, precum personalizarea anumitor setari (limba, tara, preturi afisate in moneda nationala).

Pentru recoltare probe programul nostru de lucru este de Luni pana Vineri incepand cu ora 07:30 pana la ora 11:00, pentru rezultate va rugam sa va prezentati de Luni pana Vineri intre orele 16:30 - 18:00

În cadrul departamentului de Medicina Muncii, SC CM DR Topologeanu Gabriela SRL asigură clienților toată gama de servicii medicale în conformitate cu legislația în vigoare, pentru orice tip de profesie.

Serviciile de Medicina Muncii oferite de noi urmăresc stabilirea aptitudinii în muncă pentru personalul angajat, prevenţia îmbolnăvirilor legate de profesie, menţinerea stării de sănătate a angajaţilor, diagnosticul precoce al afecţiunilor și implicit scăderea absenteismului la locul de muncă.

SC CM DR Topologeanu Gabriela SRL se distinge prin profesionalism şi seriozitate, dotare modernă, flexibilitatea ofertelor şi servicii strict adaptate nevoilor clientului. Acestea sunt atuurile care ne-au recomandat de-a lungul anilor instituţiilor statului şi firmelor particulare de renume.

Pentru persoanele care se inscriu la medicul de familie din cadrul SC CM DR Topologeanu Gabriela SRL, medicina muncii se efectueaza gratuit!

MedicinaMuncii2

Pentru o ofertă personalizată vă rugăm să transmiteți pe Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. numărul de salariați, funcțiile acestora și locația punctelor de lucru, sau sunati la numarul de Tel. 0242318290, pentru a lua legatura direct cu noi.

Despre Medicina Muncii

Medicina muncii  studiază relația om-muncă, adaptarea omului la muncă și adaptarea muncii la persoana care o efectuează, îngloband cunoștințe din toate celelalte specialități medicale. Medicina muncii se ocupă cu prevențiadiagnosticarea și managementul bolilor profesionale și a celor legate de profesiune, a accidentelor de muncă, precum și cu promovarea sănătății și productivității muncitorilor.

Angajatorii din orice domeniu de activitate, atat din sectorul public cat si din sectorul privat sunt obligati sa respecte reglementarile in vigoare privind supravegherea sanatatii lucratorilor (conform H.G. nr.355/2007 completata cu HG nr. 1169/2011).

Astăzi, complexitatea crescândă proceselor industriale moderne necesită o activitate medicală specifică susținută la locul de muncă, pentru rezolvarea problemelor de expunere la noxe profesionale extrem de variate, probleme de ergonomie a muncii, de promovare a sănătății angajaților.

Parteneri

Synevo           Regina Maria                Biochem Solutions

Locatia pe harta

Chestionar de satisfactie

Pentru ca Dumneavoastra sa fiti multumiti de serviciile noastre, noi am implementat în cadrul activitatii noastre sistemul de management al calitătii conform SR EN ISO 15189:2013. Pentru aceasta, va rugam să aveti amabilitatea de a completa urmatorul chestionar .

Vizitatori

Azi 2

Ieri 16

Saptamana 75

Luna 34

All 26396

Currently are 7 guests and no members online

Go to top