Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia.

"Cookie"-urile au rolul de a facilita accesul si livrarea serviciilor folosite de utilizator de internet, precum personalizarea anumitor setari (limba, tara, preturi afisate in moneda nationala).

Pentru recoltare probe programul nostru de lucru este de Luni pana Vineri incepand cu ora 07:30 pana la ora 11:00, pentru rezultate va rugam sa va prezentati de Luni pana Vineri intre orele 16:30 - 18:00

Lista serviciilor medicale oferite de laborator

Laboratorul C.M. DR. TOPOLOGEANU GABRIELA  efectuează analize medicale din probe biologice de diferite tipuri: sânge, ser, plasmă, urină, exsudate, secreţii, materii fecale etc.

Lista analizelor medicale oferite de Laboratorul C.M. DR. TOPOLOGEANU GABRIELA este disponibila:

  • la receptia laboratorului
  • este furnizata tuturor medicilor trimitatori 
  • pe site-ul laboratorului

Analize medicale decontate de Casa de Asigurari de Sanatate

Laboratorul C.M. DR. TOPOLOGEANU GABRIELA efectueaza analize medicale decontate de Casa de Asigurari de Sanatate conform listei din „Pachetul de servicii medicale in ambulatorul de specialitate pentru specialitati paraclinice”, Capitolul II din Normele metodologice de aplicare a Contractului Cadru privind conditiile acordarii asistentei medicale in cadrul Sistemului de Asigurari de sanatate numai în limita fondurilor alocate laboratorului noastru.

Analize medicale cu plata

Laboratorul C.M. DR. TOPOLOGEANU GABRIELA poate efectua cu plata toata gama de analize prezentata in listele enumerate mai sus la solicitarea pacientului sau in baza contractelor private de furnizare de servicii medicale.

Pentru informaţii suplimentare şi programări vă rugăm să vă adresaţi telefonic la urmatoarele numere de telefon:

Telefon  0242333122 / 0242318290

IMG 20140703 142604 (1)

Citește mai departe: Informatii pentru asiguratii CAS

Pagina 1 din 3

Subcategorii

Parteneri

Synevo           Regina Maria                Biochem Solutions

Locatia pe harta

Chestionar de satisfactie

Pentru ca Dumneavoastra sa fiti multumiti de serviciile noastre, noi am implementat în cadrul activitatii noastre sistemul de management al calitătii conform SR EN ISO 15189:2013. Pentru aceasta, va rugam să aveti amabilitatea de a completa urmatorul chestionar .

Vizitatori

Azi 3

Ieri 16

Saptamana 76

Luna 35

All 26397

Currently are 6 guests and no members online

Go to top