Serviciile noastre

Tehnologie moderna pentru diagnosticare si tratament

Analize medicale

Centrul de analize medicale Vital va ofera o gama larga de produsela preturi decontate 100% de CNAS (cu bilet de trimitere de la medicul curant), (coplata zero).

Explorari functionale

EKG Spirometrie Audiometrie Viziotest cu aparate moderne pentru diagnosticare si tehnicieni compententi.

Centrul de recuperare Vital

Servicii de Fizioterapie Servicii de Kinetoterapie Masaj

Medicina de familie

Înscrierea la un Medic de Familie reprezintă principala modalitate de prevenție și monitorizare a stării de sănătate. Vă așteptăm la SC CM DR Topologeanu Gabriela SRL pentru a vă bucura de servicii medicale la preturi decontate 100% de CNAS (cu bilet de trimitere de la medicul curant), (coplata zero).

Medicina muncii

În cadrul departamentului de Medicina Muncii, SC CM DR Topologeanu Gabriela SRL asigură clienților toată gama de servicii medicale în conformitate cu legislația în vigoare, pentru orice tip de profesie.

Cardiologie

Centrul Medical Vital vine in intampinarea nevoilor dumneavoastra cu consultatii de specialitate si o serie de investigatii si analize medicale necesare pentru un diagnostic corect si precoce

Cuvant manager

Centrul de analize medicale VITAL a luat fiinta din dorinta de a asigura servicii medicale bazate pe profesionalism si respect fata de pacienti. Acestea sunt cele doua valori care ne-au ghidat de-a lungul celor 10 ani de existenta si cele care promitem ca vor fundamenta si dezvoltarea noastra in viitor. Daca va intrebati de ce doar doua valori, raspunsul este simplu. Ele acopera toata paleta de principii de la care ar trebui sa porneasca, credem noi, orice act medical: competenta, pregatire profesionala, interdisciplinaritate, dotare la cele mai inalte standarde, o continua perfectionare, deschidere fata de nevoile pacientilor, rabdare, amabilitate si promptitudine.

Topologeanu Gabriela

Fondator & Manager

De ce noi?

Professional Medical Center & Health Care

Experienta de mai bine de 25 ani in servicii medicale

  • Tehnologii folosite
  • Masuri de siguranta
  • Experienta pacientilor
  • Standardele obtinute
 

Centrul de analize medicale VITAL a luat fiinta din dorinta de a asigura servicii medicale bazate pe profesionalism si respect fata de pacienti.

Adresa

Bulevardul Nicolae Titulescu, Nr. 15, Calarasi

patronatfam@yahoo.com